Min bloggliste

tirsdag 17. august 2010

Nytt liv




Ja ingen kan si at jeg skriver særlig hyppig her inne.

Det har vært en travel sommer. Guttene blir jo større og større og de krever mer for hver dag som går. Bildene oppfor viser noen bilder tatt i det siste.
Vi var en tur i Telemark i sommer, noe som var veldig kjekt og som skal gjentas i September. Veldig greit å besøke familie, for en føler ikke at en er til bry hele tiden når de også ta tingene som det kommer.

Vi fikk også beskjed i juli om at vi måtte flytte fra leiligheten vi har leid i 15 år. De skal selge huset, og skal pusse opp leiligheten før den blir lagt ut for salg.
Vi ble ganske stressa av det, selv om vi hadde et halvt år å finne noe på. (oppsigelse 31 januar)
Vi ringte på et par leiligheter hvor det ikke sto noe om at dyr ikke var ønsket, og noe var allerede utleid mens den ene som var VELDIG aktuell i øyeblikket, viste seg å ikke være særlig aktuell alikevel. Hysterisk huseier osv.

Så fant jeg ut at jeg skulle legge inn annonse på Finn.no selv, og utformet en ganske personlig annonse med bilde av oss, guttene og vofsen.
Mens den lå ute fikk jeg en mld av ei venninne som skulle flytte fra huset hun leide, og det viste seg at dette huset var veldig aktuelt for oss.

Et eldre hus, på Tasta (ikke langt fra svigers) to soverom OG kontor...kjøkken med peis, stue med peis osv. Pluss en liten terasse og hage og en stor garasje med arbeidsbenk.
Prisen var egentlig litt over det vi tenkte, men ikke mye pluss at det var helt perfekt med tanke på beliggenhet og alt egentlig.
Venninna vår sendte huseieren en mld om det var greit at hun gav nr til oss og det var det.

Jeg sendte han en mld og han ringte dagen etterpå. Noen dager senere traff vi han og så skikkelig på huset.
Imens alt dette skjedde så datt det inn med mailer fra folk som ønske å leie til oss, så det var jo utrolig hyggelig.
Vi fant ut at vi måtte skynde litt på han huseieren så vi visste hva vi skulle si ja til å se på osv. Men det trengte vi ikke for vi får leie huset på Tasta.

Vi gleder oss som barn til å flytte inn å komme i orden. Vi får så mye bedre plass og det er så mye mer praktisk i forgold til venner osv.

Så det har skjedd her i det siste...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar